آموزش تهیه نوشیدنی

طرز تهیه کارامل ماکیاتو (Caramel Macchiato)

مواد لازم برای تهیه کارامل ماکیاتو (Caramel Macchiato)

 

1: یک شات اسپرسو (پیشنهاد ما میکستیپ پینک اربل)

2: 180 میلی لیتر شیر ترجیحا چربی 2%

3: یک قاشق سیروپ وانیل

4: سس کارامل

 

قدم اول:

کف شیر را با کمک نازل بخار دستگاه اسپرسو آماده کنید.

 

قدم دوم:

سیروپ وانیل را در کف ماگ یا فنجانتان بریزید.

 

قدم سوم:

شیر و سپس فوم شیر را به آرامی به ماگ اضافه کنید.

 

قدم چهارم:

اسپرسو را به آرامی از وسط یا کنار کف شیر به فنجانتان اضافه کنید به طوری که به زیر کف شیر برود و روی کف شیر را با سس کارامل تزئین کنید.

این نوشیدنی هم بصورت گرم و هم بصورت سرد سرو می شود.

اسم نمونه سرد این نوشیدنی آیس کارامل ماکیاتو می باشد که تفاوتش با نمونه گرم به این شکل است که قبل از اضافه کردن اسپرسو باید کمی یخ به شیر اضافه شود و سپس بقیه مراحل را انجام بدید.

کارامل ماکیاتو شما آمادست !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *