آموزش تهیه نوشیدنی

طرز تهیه قهوه ترک Turkish Coffee

قهوه ترک یکی از نوشیدنی های پر طرفدار در دنیا می باشد مخصوصا در قاره اسیا و ایران.

قهوه ترک در کشور های مختلف با فرمول ترکیب خاص با توجه به سلیقه مردم اون کشور آماده سازی و بفروش می رسد.

ما با برسی و تجربه چندین ساله در این حرفه , با ترکیب خاص خودمون 4 نوع قهوه ترک تولید و بسته بندی کردیم که میتونید از فروشگاه سایت خریداری کنید و لذت ببرید.

خب میریم سراغ آموزش آماده کردن قهوه ترک !

مواد لازم برای تهیه قهوه ترک:

1: 7 گرم پودر قهوه ترک که ما قهوه ترک مدیوم اربل رو بهتون پیشنهاد می کنیم.

2: قهوه جوش یا شیر جوش که پیشنهاد می کنیم جنس مسی باشه.

3: یک فنجان اب خنک ترجیحا آب تصفیه شده که توی یخچال نگهداری شده.

4: شکر سفید یا ترجیحا شکر قهوه ای (اختیاری)

 

اول از همه باید بدونید که به ازای هر نفر یک فنجان اب و یک قاشق معادل 7 گرم پودر قهوه در قهوه جوش ریخته شود.

با یک قاشق هم بزنید و اگر دوست داشتید به ازای هر فنجان نصف قاشق چای خوری شکر بریزید البته این موضوع کاملا سلیقه ای هست و اکثرا بدون شکر دوست دارند اما در نظر داشته باشید که حتی اگر خیلی خیلی کم شکر استفاده کنید با وجود تلخ بودن نتیجه , یه حس بهتری موقع نوشیدن تجربه خواهید کرد و دلیلی این موضوع خنثی شدن خاصییت اسیدی قهوه توسط شکر می باشد.قهوه جوش را روی شعله ملایم بذارید  و قبل از اینکه محتویات بجوشه , دقیقا زمانی که کف قهوه بالا میاد اون رو از گاز بردارید و سرو کنید.

موقع ریختن قهوه سعی کنید این کار به آرامی انجام بشه.

موقع سرو اگر قراره برای مثلا 3 فنجان ریخته شود دقت کنید اول کف روی قهوه رو در سه فنجان تقسیم کنید بعد فنجان ها رو پر کنید.

در نظر داشته باشید که قهوه جوش بیشتر از نصف ظرفییت پر نشه.

اگر نیاز دارید مثلا هر بار برای 5 نفر قهوه اماده کنید , از قهوه جوش های بزرگتر استفاده کنید.

هر سوالی داشتید میتونید توی کامنت ها بپرسید.

همچنین خوشحال میشیم تجربیاتتون رو در مورد آماده کردن قهوه ترک بشنویم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *